Aplec d’agricultura urbana

Aplec 2016

Aplec d’agricultura urbana

Què és l'aplec?

Amb l’objectiu d’apropar a totes les persones interessades i generar una xarxa de treball efectiva entre tots els que practiquen i defensen els cultius a dins de la ciutat, volem celebrar cada any una trobada que anomenem Aplec d’Agricultura urbana.

L’Aplec és una oportunitat per aprendre i compartir vivències orientat persones o col·lectius que practiquen l'agricultura urbana però també proposem activitats de divulgació i aprenentatge per a promoure l'agricultura a les ciutats.

L'esperit de l’aplec és convertir-se en un punt de trobada anual per a les persones afeccionades, entitats o col·lectius que participen en projectes d’horts en entorns urbans o periurbans.

Qui hi participa?

Tothom qui tingui interès en els horts urbans està convidat a participar a les diferents activitats que es proposen. Algunes activitats són divulgatives i altres més tècniques. La jornada de l'aplec del dissabte 6 d'octubre està oberta a qualsevol persona o família interessada en el tema de l'agricultura urbana.

Al web trobareu les instruccions i formularis per realitzar les inscripcions.

Aplec d’agricultura urbana

Aplec d’agricultura urbana

Quin cost té participar a l’aplec?

La participació a totes les activitats és oberta i gratuïta.

El dinar té una aportació voluntària.

A algunes activitats cal inscripció prèvia (consulta el programa)

Qui hi dóna suport?

L’Aplec és una iniciativa de la cooperativa Tarpuna, la cooperativa Conreu Sereny, Connect Hort, Arquicostura i Educahorts. Tots som entitats implicades en projectes d'agricultura urbana i transformació social.

La organització de l'aplec es fa de manera participativa amb les aportacions de moltes entitats socials o ambientals que han donat idees i que participaran activament en algun taller o activitat

Link a llistat d’entitats participants

 

Aplec d’agricultura urbana