Butlletí

Hort urb

Si no pots veure bé el butlletí. Clica aquí

Hort urbà

L’agricultura ecològica

a casa

Els horts no s’aturen

Consells del mes

Consells del mes

La primavera arrenca després de les fredorades tardanes i comença l’època més excitant de l’hort urbà. Ja ho tens tot a punt? Consulta els consells del mes.

Més informació

Reobrim la botiga

Després d’un temps aparcada, reobrim la botiga online

Fins a finals de mes podeu gaudir d’un descompte del 5% en qualsevol compra a la botiga de Tarpuna amb el codi promocional TARPUNA22. Hi trobareu les millors i més grans taules de cultiu fabricades a casa nostra i llibres i altres accessoris.

Ves-hi

Novetat editorial: Malalties i plagues de l’hort

El primer llibre de plagues i malalties en català, per a horticultors aficionats

Podeu trobar a la botiga virtual el nou llibre de Josep M. Vallès, de l’editorial Efadós. Un manual per identificar i aprendre a controlar de forma ecològica les principals plagues i malalties de l’hort.

Més informació

Taules córner

Dunia

Taules de fins a 450 litres de capacitat

Les taules de Tarpuna permeten cultivar gran quantitat d’hortalisses i són les més grans i fortes del mercat. Les coneixes?

Més informació

Protecció de dades

A Tarpuna SCCL hem actualitzat la nostra política de privacitat per adequar-la al Reglament europeu de protecció de dades actualment en vigor.


Si reps els nostres butlletins informatius és perquè… Has tingut algun tipus de relació professional amb Tarpuna o l’Aplec d’Agricultura Urbana. Per això hem pensat que potser t’interessi rebre informació sobre les nostres activitats.


I has de saber que… Aquí solament guardem l’adreça de correu electrònic i utilitzem aquestes dades per informar-te de tot allò relacionat amb l’Agricultura Urbana que creiem que pot ser del teu interès.


Dit això, si no vols rebre les nostres notícies, clica aquí i actualitza la teva subscripció. Si tens alguna pregunta, no dubtis a escriure’ns a info@agriculturaurbana.cat

Donar-se de baixa