Fes el teu hort i participa al concurs!

Durant la setmana de l’Aplec volem promocionar que tothom faci el seu hort. Qualsevol persona, entitat o escola pot passar a recollir el material bàsic per començar a cultivar i participar al concurs de la “Guerrilla Hortera”.

Del 2 al 6 de juny, de 17 a 20h podeu passar a recollir terra i planter. El punt de recollida del material serà a  la plaça de l’Espai Jove La Fontana (Carrer de Santa Rosa prop de Carrer Gran de Gràcia. Allí us donarem substrat, planter i consells i idees per la realització de la vostra acció.

La recollida del material és gratuïta, només us demanarem que pengeu la foto de la vostra guerrilla a Instagram o a Twitter, amb el hashtag #concurshortera i anomenant el compte @agriurb. Els assistents a l’aplec del dia 6 de juny votaran la  millor fotografia que tindrà un premi de 200€ per gastar a la botiga de l’hort urbà.

Nota: si no us és possible passar a recollir el material, però voleu optar al premi, podeu penjar també la vostra imatge, seguint les indicacions que us donem (utilitzar el hashtag i anomenar el nostre compte).