Guerrilla Hortera al centre de Barcelona

 

El passat dissabte dia 30 de juny vam organitzar la nostra Guerrilla Hortera pels carrers del centre de Barcelona, donant així el tret de sortida a la setmana de l’Aplec, que culminarà demà dissabte dia 6 amb la celebració de l’acte central, l’Aplec, que tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana.

L’esdeveniment va resultar ser un èxit, ja que vam aconseguir el que ens havíem proposat: que la gent que passava per allà s’interessés pel que estàvem fent, i ens ajudés a plantar i a fer horts urbans en espais públics desaprofitats.

De la quarantena de persones que van participar amb nosaltres en aquesta iniciativa, moltes es van animar ja des del principi; a d’altres els va costar més, però tots van coincidir en que l’experiència els havia agradat molt, i alguns van comentar que era com tornar a ser nens, pel fet de remenar la terra.

Part de l’èxit de la iniciativa està no només en l’acció de dissabte, sinó en que moltes de les nostres guerrilles horteres dies després encara són al mateix lloc on les vam deixar, i els vianants se les miren encuriosits.

El que més ens ha agradat ha sigut comprovar l’acceptació de la nostra proposta, ja que al taller que vam celebrar fa un parell de dies a La Fontana s’hi van apropar un munt de persones, totes elles per recollir material i informació per a realitzar el seu propi hort urbà. Fins i tot els nens s’ho van passar molt bé, i eren ells els que demanaven una planta als seus pares i mares.

Si en voleu veure unes quantes imatges, les trobareu en aquest àlbum a la nostra pàgina de Facebook.