L’Aplec a “Pagesos de ciutat”

El primer programa de la tercera temporada de Pagesos de ciutat té a l’Aplec d’agricultura urbana com protagonista, amb la intervenció d’en Josep Maria Vallès, coordinador de l’Aplec, a la seva presentació el passat 4 de setembre a l’Espai Germanetes.

Al programa, podràs descobrir com va néixer la idea a la coordinadora de Font de la Guatlla, on van constatar, com explica Vallès, que hi havia “molta diversitat de projectes però poques oportunitats de trobar nos i de compatir experiències”.

Fins i tot a les mateixes institucions com l’Ajuntament o l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’estava començant amb projectes escampats amb grans possibilitats, i que obren pas entre la tendència comú de pensar l’agricultura només fora de la ciutat, en canvi, sosté el coordinador, “nosaltres defensem l’hort com un pas cap a la sostenibilitat“.

La millor mostra de la importància d’aquesta mentalitat es podrà veure des del pròxim 10 d’octubre a l’Espai Jove La Fontana, a un aplec que tindrà fins a 6 espais paral·lels d’activitats per totes les motivacions diferents cap a l’agricultura urbana, coneix-la i apropa-t’hi!